Vrije trappen
8
8
  1. Eindsignaal

PSV was de hele wedstrijd oppermachtig en wint verdiend met 3-0 van Go Ahead Eagles. Matteo Dams maakte een sterke indruk bij zijn basisdebuut. Mede dankzij hem gaat PSV met twaalf punten uit vier wedstrijden de interlandbreak in.

18:40
  2. Einde tweede helft

18:37
  3. Gele kaart

Joris Kramer

4. Redding

Daar wordt Kowet nog even gevaarlijk. De bezoekers kunnen van dichtbij inschieten, maar Matteo keert de inzet op de lijn.

9. Doelpoging

Nog een knappe redding van Walter Benítez, die daarmee de nul behoudt. Altijd lekker.

11. Spelbeeld

PSV geniet van de voorsprong en speelt de wedstrijd rustig uit.

14. Statistiek

Joey Veerman is de enige speler die in elk van de afgelopen 4 seizoenen trefzeker was voor PSV in de Eredivisie. Alleen Olivier Boscagli scoorde ook in de vorige 3 seizoenen.

21. Doelpunt!

Een prachtig doelpunt! Joey Veerman de Volendammer rondt knap af na een heerlijke actie en pass Malik Tillman!

18:03
  22. Doelpunt

63'

25. Doelpoging

PSV is goed begonnen aan de tweede helft en test via Guus Til voor de eerste keer in de tweede helft de keeper.

17:48
  26. Begin tweede helft

17:45
  27. Einde eerste helft

17:34
  28. Rust

PSV gaat met een comfortabele voorsprong de rust in. De tweede fase van de eerste helft creëerde het echter weinig kansen, dus er zijn nog verbeterpunten voor bij de thee.

17:31
  29. Blessuretijd + 4

17:30
  30. Statistiek

PSV (17) maakte alleen in 1961-1962, 1987-1988 en 2022-2023 (telkens 22) meer doelpunten in de eerste 4 speelronden van het Eredivisie-seizoen dan nu.

32. Wissel

Luuk de Jong valt geblesseerd uit. Iets met zijn linkerbovenbeen. Hopelijk valt het mee.

17:18
  33. PSV heeft zijn eigen Eredivisie-record van 54 opeenvolgende wedstrijden met minstens 1 treffer geëvenaard.
    17:14
  34. Doelpunt

Prachtig combinatiespel van PSV leidt tot de kans voor de Mexicaan, die geduldig afrondt.

17:12
  35. Doelpunt

27'
    27
    Hirving Lozano
    PSV logo
  36. Doelpunt!

Lozano maakt zijn vierde van het seizoen!

17:11
  37. Doelpoging

Joey Veerman schiet na een kleine sla-om, maar kan de keeper niet echt testen. Daarna fluit Nijhuis voor een kleine drinkpauze.

17:07
  38. Doelpoging

De bezoekers proberen het vanuit een corner. Gevaarlijk was het wel, maar uiteindelijk kan Joey Veerman de bal wegwerken.

17:04
  39. Statistiek

Luuk de Jong en Guus Til (beide 1 goal, 2 assists) waren de enige spelers die in speelronde 1, 2 én 3 van dit Eredivisie-seizoen een direct aandeel in een doelpunt hadden. Nu geeft De Jong de assist op Til.

17:01
  40. \-O-/
    \-O-/
    17:00
  41. Doelpunt

PSV scoort uit een counter! Johan Bakayoko brengt de bal naar de andere kant van het veld. Via een kleine schermutseling belandt de bal voor de voeten van Guus Til, die ALWEER scoort.

16:56
  42. Doelpunt

11'