Winactie | William wint met TOTO een ‘Contract for a Day’ en beleeft dag als nieuwste transferaanwinst PSV

Winactie | William wint met TOTO een ‘Contract for a Day’ en beleeft dag als nieuwste transferaanwinst PSV
3 min
PSV1

William Tilburgs heeft een ‘Contract for a Day’ gewonnen. TOTO promoveert de PSV-supporter voor één dag tot nieuwste transferaanwinst, met de volledige ervaring die daarbij hoort. Zo ontvangt William een contract, neemt hij plaats in de Player Parade en nog veel meer.

William wordt tijdens de PSV FANdag door Earnest Stewart ontvangen op PSV Campus De Herdgang, waar hij de dag als nieuwe speler van PSV ervaart. Hij tekent een contract, krijgt een rondleiding, tenue, massage en hij wordt zelfs voorzien van een voedingsschema. Als kers op de taart mag hij mee in de stoet richting het stadion én verzorgt hij de aftrap van de wedstrijd PSV - Valencia.

‘Contract for a Day’ is een samenwerking tussen TOTO en PSV. TOTO is jarenlang partner van PSV,  de club met een van de oudste supportersverenigingen van Nederland. Gezamenlijk bieden PSV en TOTO een gelukkige fan de kans om een levenslange droom werkelijkheid te zien worden, als profvoetballer bij PSV voor één dag.

Volledige ervaring
Thomas Landheer, business director van TOTO: "Als trotse partner van PSV zijn wij er voor de supporters, zo ook voor William Tilburgs. En wat is er mooier voor een echte fan als William om op dé wedstrijddag onderdeel te zijn van de PSV-selectie. Bij PSV-Valencia maken wij, samen met de club, die ultieme beleving mogelijk.”

Commercieel Directeur Frans Janssen legt uit waarom PSV maar wat graag mee wilde werken: “We zetten al jaren verschillende middelen in om supporters zo veel mogelijk inkijkjes te geven, maar de volledige ervaring hebben we nog nooit gedaan. Het is bijzonder dat we een fan dit bieden en ik ben benieuwd hoe hij deze unieke dag gaat beleven.”

Voor William is het een droom die uitkomt. "Vroeger was het als kleine PSV'er een jongensdroom; ooit in ons Philips stadion spelen voor PSV. Helaas waren de individuele voetbal kwaliteiten niet toereikend. Toch denk je altijd wat als? Dromen mag. Ik ben nu 32 jaar, de droom was realistisch gezien vervlogen. Totdat ik onlangs de mail kreeg om PSV contract speler voor een dag te worden. De jongensdroom is toch ineens binnen handbereik! Ik ben ontzettend blij dat PSV en TOTO dit mogelijk maakt en ik kijk uit naar de dag die komen gaat. De stap van Mifano 4 naar PSV 1 lijkt misschien wel groot, maar stiekem heb ik er altijd in geloofd. Peter bedankt voor je vertrouwen!"