Vrouwen PSV/FCE spelen topper tegen Ajax

Vrouwen PSV/FCE spelen topper tegen Ajax
3 min

Voor de PSV Vrouwen staat er vrijdagavond om 19.30 uur een mooi affiche op het programma. Op De Herdgang nemen de dames het op tegen Ajax, de nummer drie van de BeNe League.

PSV Vrouwen in een flow
In aanloop naar de wedstrijd tegen de nummer drie deed PSV/FC Eindhoven de laatste weken goede zaken. De ploeg van hoofdcoach Nebojsa Vuckovic won de laatste vijf wedstrijden op rij en is daardoor geklommen naar de vijfde plaats in de BeNe League. Hoewel een plaats bij de beste drie niet meer mogelijk is, kunnen de vrouwen nog wel ADO Den Haag passeren op de ranglijst.

Ajax in de top drie
Daarvoor moet er eerst gewonnen wonnen van Ajax, dat het afgelopen weekeinde in eigen huis met 1-2 onderuit ging tegen Club Brugge. Toch staan de Amsterdammers er goed op, want voor de nederlaag pakte Ajax twaalf punten uit vijf wedstrijden. Daarmee zorgde de ploeg van Ed Engelkes ervoor dat Ajax inmiddels stevig op de derde plaats staat.

Tot op het bot gemotiveerd
Hoofdcoach Vuckovic verheugt zich ook op de topper en verwacht voor veel publiek te gaan spelen. “Ik verwacht een hoogstaande wedstrijd voor veel publiek. We gaan de sluizen richting de goal dichthouden en met een beetje geluk hopen wij de wedstrijd te winnen. Het doel is om het publiek te vermaken en de drie punten in Eindhoven te houden. We zijn tot op het bot gemotiveerd om het Ajax moeilijk te gaan maken”, aldus Vuckovic, die nog niet kan beschikken over Kika van Es en Michelle Hendriks. Op de langdurig geblesseerde speelsters na beschikt de trainer over een fitte selectie.

Kom ook naar de wedstrijd!
Dit spannende duel van de vrouwen wil jij toch niet missen? Koop dan een kaartje en kom vanavond naar De Herdgang! Voor het duel met Ajax worden verschillende toegangsprijzen gehanteerd. Ben je in het bezig van een Seizoen Club Card van PSV of FC Eindhoven, dan kun je goedkoper naar de wedstrijd. Kinderen tot en met 17 jaar betalen met een SSC namelijk € 1,- in plaats van € 2,-, volwassenen betalen € 2,- in plaats van € 3,50. Ben je met een groep van minimaal 15 personen, dan is de prijs voor een kaartje € 1,- per persoon. De kassa van De Herdgang is vanaf 18.00 uur geopend. PSV adviseert de bezoekers rekening te houden met de verwachte drukte.