Voorbereiding | PSV wint en verliest van SC Paderborn 07

PSV1

PSV heeft het trainingskamp afgesloten met een overwinning en een nederlaag. De twee wedstrijden van 75 minuten werden gespeeld met twee verschillende teams. PSV won de eerste met 2-1, maar verloor daarna met dezelfde uitslag.

In de eerste wedstrijd kwam PSV via Luuk de Jong aan de leiding. De spits kon een rebound tot doelpunt promoveren nadat een schot van Guus Til nog door de keeper werd gekeerd. In de tweede helft schoot Guus wel raak. Uiteindelijk maakte Paderborn nog de aansluitingstreffer, maar het bleef bij 2-1.

Met zijn eerste treffer namens PSV zorgde Couhaib Driouech ervoor dat de hoofdmacht ook in de tweede wedstrijd op voorsprong kwam. Het was echter niet genoeg om een nederlaag te voorkomen. Paderborn scoorde namelijk twee keer.