UCL | De Europese campagne van PSV volg je bij Ziggo Sport

UCL | De Europese campagne van PSV volg je bij Ziggo Sport
2 min
PSV1

PSV speelt komend seizoen weer in de UEFA Champions League. Naast een nieuwe competitieopzet, wordt het toernooi ook door een andere zender uitgezonden. Vanaf 2024-2025 liggen de uitzendrechten niet meer bij RTL 7, maar bij Ziggo Sport.

De Europese wedstrijden van PSV zijn vanaf dit seizoen te zien op Ziggo Sport. Als supporter kun je op verschillende manieren de wedstrijden volgen en niks van het nieuwe Europese avontuur missen. 

Dit zijn de mogelijkheden: 

  • Heb je Ziggo? Dan kijk je PSV gewoon op je televisie, op kanaal 14. Daar zie je alle Europese wedstrijden van PSV (en de andere Nederlandse clubs).

  • Wil je écht helemaal niks missen van al het UEFA Europees voetbal? Kies dan voor het zenderpakket Ziggo Sport Totaal bij jouw provider. Daar zie je al het UEFA Europees voetbal, dus ook de internationale clubs, Switch programmering, alle Ziggo Sport shows en het andere uitgebreide topsport aanbod.
  • Heb jij geen Ziggo of Ziggo Sport Totaal pakket bij je provider? Dan volg je de wedstrijden van Nederlandse clubs én de finales gratis met Ziggo Sport Free via de Ziggo GO-app. Meld je nu al aan op ziggo.nl/uefa/ziggo-sport-free

Aanmelden Ziggo Sport Free

Ook voor de UEFA Europa League en de UEFA Conference League kun je in 2024-2025 terecht bij Ziggo Sport. Echter, PSV zal in het komende seizoen niet in deze competities spelen. In de nieuwe competitieopzet kunnen clubs vanaf de League Phase - wat voorheen de groepsfase was - namelijk niet meer ‘degraderen’ naar een andere Europese competitie.

Klik hier voor een volledige uitleg van het nieuwe continentale voetbal.