Transfer | Indiah-Paige Riley vertrekt naar Crystal Palace FC

Transfer | Indiah-Paige Riley vertrekt naar Crystal Palace FC
2 min

Indiah-Paige Riley verruilt PSV voor het Engelse Crystal Palace FC. De 22-jarige aanvalster tekent een contract in het zuiden van Londen en verlaat daarmee PSV Vrouwen na één seizoen.

In 2023 maakte Indiah-Paige Riley de overstap van het Australische Brisbane Roar FC naar PSV Vrouwen. Daar bewees ze na slechts drie speelminuten al haar waarde met een doelpunt. Sindsdien kwam de creatieve speelster 21 keer in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie en wist ze zevenmaal het net te vinden. De Nieuw-Zeelandse international kwam onlangs in actie op de Olympische Spelen in Parijs.

Een grote eer
"Mijn tijd bij PSV is helaas eerder geëindigd dan verwacht," vertelt Indiah-Paige, die Eindhoven als een thuis beschouwt. "Het is ver van huis, maar dankzij de club, de speelsters, de coaches en de fans heb ik me er altijd op mijn plek gevoeld. Het is een eer geweest om voor PSV te spelen en de stad Eindhoven te vertegenwoordigen. Ik zal voor altijd een PSV-supporter blijven."

Indiah-Paige had nog een contract tot medio 2025. Crystal Palace FC betaalt een transfersom om haar over te nemen. PSV wenst haar alle succes met het vervolg van haar carrière.