Ruime zege Legendary PSV in Ommel: 1-6

Legendary PSV speelde zaterdagmiddag tegen Olympia Boys, ter ere van het 50-jarig bestaan van vereniging uit Ommel.

Een club van goud
Onder het moto ‘voetbal voor jong en oud, al 50 jaar een club van goud’, werd de aftrap van de wedstrijd verricht door de pastoor van Ommel en de 85 jarige Wim Aartsen. Het team dat het in de eerste helft op nam tegen Legendary PSV bestond uit een selectie van spelers van de eerste vier elftallen en van de veteranen.

De aftrap verricht door de pastoor van Ommel en de 85 jarige Wim Aartsen | Foto: Frank van Moorsel De aftrap verricht door de pastoor van Ommel en de 85 jarige Wim Aartsen | Foto: Frank van Moorsel

Vier treffers Zenden
Doelpunten kwamen voor rust op naam van Gilles de Bilde, Boudewijn Zenden en Luc Nilis, uit een strafschop. Het publiek genoot onder een stralend zonnetje van een wedstrijd waarbij er door de spelers van beide teams pittige duels werden uitgevochten. In de tweede helft kwam Legendary Ommel in het veld. Zij konden niet voorkomen dat PSV door drie doelpunten van Boudewijn Zenden verder uitliep naar een 0-6 voorsprong. Onder luid applaus werd vlak voor het einde van wedstrijd de spreekwoordelijke eer gered en kwam de 1-6 eindstand op het scorebord. Na afloop van de wedstrijd was er volop gelegenheid om met de spelers van Legendary PSV op de foto te gaan of om een handtekening te scoren.

Cemal Yilmaz in actie voor Legendary PSV in Ommel | Foto: Frank van Moorsel Cemal Yilmaz in actie voor Legendary PSV in Ommel | Foto: Frank van Moorsel

Gastvrije ontvangst
Legendary PSV bedankt Olympia Boys voor de gastvrije ontvangst en de sportieve wedstrijd. De selectie van Legendary PSV bestond uit: Jurgen Hendriks, Geoffrey Prommayon, Rob Landsbergen, Sergey Temryukov, Ovidiu Stinga, Björn van der Doelen, Boudewijn Zenden, Cemal Yilmaz, Gilles de Bilde, Luc Nilis, Anton Jansen, Youri Petrov, Steve Hercor, Erik Franc, Frank van Spreuwel en Stefan Toonen.

Het team van Legendary PSV dat het in Ommel opnam tegen Olympia Boys | Foto: Frank van Moorsel Het team van Legendary PSV dat het in Ommel opnam tegen Olympia Boys | Foto: Frank van Moorsel