PSV/FCE naar FC Twente voor uitduel

PSV/FCE naar FC Twente voor uitduel
2 min

Na de zevenklapper tegen KAA Gent van afgelopen vrijdag staat dinsdagavond voor PSV/FC Eindhoven alweer de volgende wedstrijd op het programma. Op Sportpark Slangenbeek te Hengelo is het vrouwenteam van FC Twente om 19.30 uur de tegenstander. De wedstrijd tussen de nummer drie en acht van de BeNe League is gratis te bezoeken.

Slechte timing
FC Twente won beide wedstrijden na de winterstop en is tevens de tegenstander van de PSV Vrouwen in de kwartfinale van het KNVB bekertoernooi. Hoofdcoach Nebojsa Vuckovic denkt dat zijn team FC Twente op een beter moment had kunnen treffen. “We missen op dit moment negen speelsters en zijn zogezegd zwaar gehavend. Het is geen goed moment om een toptegenstander als FC Twente te treffen.”

Twijfelgevallen
Naast die negen speelsters zijn ook Ibtissam Bouharat en Melissa Evers nog een twijfelgeval. Vanwege de vele blessures reizen er vier speelsters van de satellietvereniging FC Eindhoven AV mee met de wedstrijdselectie. Trainer Vuckovic legt de lat niet hoog voor het duel met FC Twente. “Er zijn geen hoge verwachtingen voor het duel. Het is erg moeilijk om dit als coach uit te spreken, maar het is vandaag voornamelijk een kwestie van schade beperken.”