PSV Vrouwen boeken vierde zege op rij!

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven wist in Leuven de vierde competitiezege op rij te boeken. In een wedstrijd waar relatief weinig viel te beleven wist het team van Vuckovic op de juiste momenten toe te slaan. Dankzij doelpunten van Jeslynn Kuijpers en invalster Lisanne Vermeulen boekte de Eindhovense ploeg een eenvoudige 0-2 uitzege.

Eerste helft: Jeslynn Kuijpers
Zonder te imponeren wist het vrouwenteam de volle buit mee te nemen naar Eindhoven. In de eerste helft startten de teams afwachtend en was er mede door de veldomstandigheden weinig te beleven voor de aanwezige toeschouwers. Het was Jeslynn Kuijpers die haar ploeg op slag van rust met een schot in de korte hoek op voorsprong zette.

Tweede helft: Lisanne Vermeulen
Na rust verandert er weinig aan het spelbeeld. PSV/FC Eindhoven zette aan maar creëerde weinig uitgespeelde kansen. Met het inbrengen van Lisanne Vermeulen, Ibtissam Bouharat en Laura Strik wist de ploeg in de slotfase nogmaals toe te slaan. In de 88e minuut vormde Lisanne Vermeulen het eindstation van een goede aanval met Daniëlle van de Donk en Nadia Coolen. Op aangeven van Van de Donk schoot Vermeulen de 0-2 binnen. Dit is tevens de einduitslag.

Met deze elf begon PSV/FC Eindhoven aan het uitduel met OH Leuven | © Thomas Bakker Met deze elf begon PSV/FC Eindhoven aan het uitduel met OH Leuven | © Thomas Bakker

Vijfde plaats
Door de zege behoudt PSV/FC Eindhoven de vijfde plek en boekt het team de vierde zege op rij. Volgende week wacht de kraker tegen Ajax op sportcomplex De Herdgang. De aftrap is om 19.30 uur.