PSV introduceert nieuwe jubileumtenue

PSV introduceert nieuwe jubileumtenue
2 min

De PSV-selectie heeft zojuist op bijzondere wijze tijdens de nieuwjaarsreceptie het nieuwe jubileum-uittenue gepresenteerd aan alle aanwezige relaties en supporters. In een indrukwekkend decor van licht en geluid en onder luid applaus betraden de spelers de podia in het Philips Stadion en bij het PSV FANevent.

Details PSV jubileumshirt
Het officiële PSV uittenue van kledingsponsor Nike staat helemaal in het teken van 100 jaar PSV. De kleur goud en diverse details zijn op subtiele manier verwerkt in het nieuwe shirt, dat PSV de komende anderhalf jaar zal dragen. Het donkerblauwe uittenue bevat een stevig kraagje, diverse gouden elementen, het jubileumlogo op de borst en een 100 jaar PSV- print aan de binnenzijde van het uitshirt. Aan de achterzijde van het shirt zijn onder het kraagje de gouden letters 1913 geborduurd. Aan de binnenzijde van het shirt bevindt zich onder het jubileumlogo tevens een QR-code. Door het scannen van deze code blijven supporters altijd op de hoogte van het laatste jubileumnieuws.

PSV FANstore
Het jubileum-uittenue is verkrijgbaar in de PSV FANstore en op www.psvfanstore.nl. Je vindt de PSV FANstore bij ingang 17 van het Philips Stadion, de winkel is vandaag nog geopend tot 00.00 uur. Zaterdag is de winkel in het stadion open van 09.00 tot 17.00 uur en zondag 6 januari van 12.00 tot 17.00 uur. Alleen vandaag is bedrukking van het jubileumshirt geen € 19,99, maar € 14,99. Leden van ONS PSV XL, de Supportersvereniging PSV en de PSV Phoxy Club krijgen 10% korting op het gehele assortiment. Bestel je het online, dan betaal je geen verzendkosten.