Ouders opgelet | PSV zoekt PSV-baby van het jaar

Ouders opgelet | PSV zoekt PSV-baby van het jaar
2 min

Wie wordt de eerste PSV-baby van het jaar? Op die vraag geven supporters van PSV binnenkort antwoord. Als ze stemmen tenminste. PSV gaat namelijk vanaf dit seizoen op zoek naar de PSV-baby van het jaar. Benieuwd hoe dat zit? Lees snel verder.

PSV-baby van het jaar
Ruim 600 baby’s weten sinds zaterdag hoe het Philips Stadion er van binnen uitziet. Onze jongste FANclubleden waren namelijk samen met hun ouders te gast op de Phoxy Babyfoto. Tijdens dit evenement legt huisfotograaf Photo-Prestige aan de rand van het veld het allereerste stadionbezoek van de nieuwste generatie supporters vast. Ouders van de jongste fans van PSV mogen zelf natuurlijk ook foto’s maken. Wij zijn benieuwd wie van de 600 baby’s die zaterdag te gast waren, dé PSV-baby van het jaar is. Ouders kunnen hun leukste, grappigste of juist meest eigenzinnige foto van het evenement insturen via PSV.nl/babyfoto

En hier kun je stemmen!

Verkiezing gestart
Ouders van de jonge fans hebben tot en met zondag 16 oktober tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. De baby met de meeste stemmen wint de prestigieuze titel ‘PSV-baby van het jaar’ én een PSV-shirt voor het hele gezin. Papa en/of mama winnen daarnaast twee tickets voor PSV - N.E.C. op zaterdag 30 oktober, waarbij de winnende foto op het grote scherm wordt uitgelicht.

Phoxy Babyfoto
De Phoxy Babyfoto is een jaarlijks evenement van de PSV FANclub Voor de meeste baby’s is het de eerste keer dat zij het Philips Stadion bezoeken. Dit maakt deze dag voor veel ouders zo bijzonder. De liefde en trots die ouders voor zowel hun zoon/dochter als voor de club voelen, komen hier letterlijk samen in één beeld. De verkiezing is in het leven geroepen om dit beeld meer aandacht en waardering te geven. Als club zijn wij enorm trots op alle kinderen die al vanaf dag één aan ons verbonden zijn. De zoektocht naar de PSV-baby van het jaar wordt daarom een jaarlijks terugkerend item.