Met kortingen tot 50% korting het nieuwe jaar in!

Met kortingen tot 50% korting het nieuwe jaar in!
1 min

Het is opruiming bij de PSV FANstore. Profiteer nu van 25% korting op de PSV FANwear collectie en ontvang maar liefst 50% korting op de PSV Baby collectie. Bekijk de casual PSV-kledinglijn in de winkel in het Philips Stadion of ga naar onze webshop.

Het is opruiming bij de PSV FANstore. Profiteer nu van 25% korting op de PSV FANwear collectie en ontvang maar liefst 50% korting op de PSV Baby collectie. Bekijk de casual PSV-kledinglijn in de winkel in het Philips Stadion of ga naar <u>www.psvfanstore.nl/psv-outlet.htm</u>.

Met kortingen tot 50% korting het nieuwe jaar in! Met kortingen tot 50% korting het nieuwe jaar in!

Scherpe aanbiedingen voor jong en oud

PSV FANwear is te dragen door iedere PSV-supporter. Het assortiment is zeer uitgebreid met artikelen voor jong en oud, voor zowel mannen als vrouwen. Voor de kleinste PSV-fan is er de PSV Baby collectie. Jong geleerd is oud gedaan! Bekijk de collecties en profiteer van 25% korting op de geselecteerde PSV FANwear artikelen en <u>50% korting</u> op de geselecteerde artikelen uit de babycollectie.

In het Philips Stadion of online

Ben jij benieuwd naar de aanbiedingen? Breng dan een bezoek aan de PSV FANstore, te vinden bij ingang 17 van het Philips Stadion of ga naar <u>www.psvfanstore.nl/psv-outlet.htm</u>.