Loting | Om 12.00 uur start de loting voor derde voorronde UEFA Champions League

Loting | Om 12.00 uur start de loting voor derde voorronde UEFA Champions League
2 min
PSV1

PSV weet weldra wie de eerste opponent is op weg naar de groepsfase van de UEFA Champions League. De loting voor de derde voorronde vindt maandag 24 juli om 12.00 uur plaats in het Zwitserse Nyon. Dan wordt PSV gekoppeld aan één of twee van de zes mogelijke tegenstanders.

Servette FC (Zwitserland), Racing Genk (België), Panathinaikos (Griekenland), FK Dnipro (Oekraïne), Sturm Graz (Oostenrijk) of Backa Topola (Servië) wordt de eerste Europese opponent van het seizoen 2023-2024. Toch zitten er tijdens de loting slechts vier balletjes in de bak. Servette FC speelt namelijk nog tegen Racing Genk en Dnipro FC neemt het in de tweede voorronde op tegen Panathinaikos. Die wedstrijden worden pas na de loting gespeeld.

De eerste wedstrijd van de derde voorronde voor de UEFA Champions League wordt gespeeld op 8 of 9 augustus, waarna een return op de 15e uitsluitsel geeft. Via UEFA TV volg je maandag de loting live. Natuurlijk houden we je je ook op de hoogte via onze eigen socialkanalen en PSV.nl.