Kit Release | PSV brengt met ‘Brazilian kit’ ode aan sterke connectie

Kit Release | PSV brengt met ‘Brazilian kit’ ode aan sterke connectie
2 min
PSV1

Vier de connectie tussen PSV en Brazilië met de nieuwe third kit! Met trots lanceren PUMA en PSV het derde tenue voor 2024-2025. Het strak-witte shirt met blauwe, gele en groene accenten is een ode aan de verbinding tussen PSV en Brazilië. Een verbinding die wordt vertegenwoordigd door sterren van toen en nu.

In 1988 is PSV de eerste club die, met Romário de Souza Faria, een Braziliaanse voetballer naar de Eredivisie haalt. Het blijkt een doorslaand succes en zo ontstaat er in Eindhoven een blijvend podium voor Braziliaans voetbaltalent. Een podium dat al door 25 Brazilianen is betreden. Van het verleden met Ronaldo, Alex en Gomes, tot het heden met Mauro JR en André Ramalho. Ieder een inspiratie voor de nieuwe generatie. 

Brazilië en PSV
Met de nieuwe 'Brazilian kit' speelt de verbintenis tussen Brazilië en PSV dit jaar een hoofdrol. Zo vind je aan de binnenkant van de kraag van dit shirt de Portugese vertaling van onze slogan Eendracht Maakt Macht: A União Faz a Força. Het PSV Derde Shirt 2024-2025 is op de kraag en mouwen voorzien van een mix van Braziliaanse elementen en de Eindhovense ‘vibes’. 

De third kit voor 2024-2025 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de PSV FANstore, PSV City Store en PSVFANstore.nl.