Inzamelactie | Alle kids in Eindhoven shinen door actie ‘Pass ‘m door!’

Inzamelactie | Alle kids in Eindhoven shinen door actie ‘Pass ‘m door!’
2 min
PSV1

Afvalspecialist Van Kaathoven & PSV doen een oproep aan alle supporters en omwonenden van het Philips Stadion om (oude) sporttenues in te leveren. Op de dag van PSV - RKC Waalwijk (19 mei) staat er voor de deur van de PSV FANstore een speciaal inzamelpunt. Daar kun je truien, shirts, broeken en sportschoenen, die je niet meer draagt, inleveren.

Doel van de actie is dat alle kinderen in Eindhoven moeten (kunnen) sporten in een toffe outfit zonder zorgen over geld. De verschillen tussen gezinnen met sportende kinderen zijn groot. Niet iedereen heeft de luxe om te sporten in een mooie outfit. Kortom, tijd om daar iets aan te doen. 
 
Wat pass jij door?
Check jouw kledingkast eens goed. Heb jij ook een outfit die klaarligt voor een nieuwe eigenaar? Pass ‘m door! Kom op 19 mei, voor de wedstrijd PSV-RKC Waalwijk, je sportshirt, hoodie, trainingspak of schoenen inleveren. Van Kaathoven staat naast de FANstore klaar om sportoutfits in ontvangst te nemen. Daarbij zou het ontzettend fijn zijn als men, indien nodig, nog even de moeite neemt de kledingstukken te wassen. Zodat alle kinderen in de Brainportregio kunnen sporten in mooie kleren.

Winactie uitshirt 2024-2025
Deelnemers van de actie maken kans op een hele vette prijs. Bij het inleveren van een item kun je je inschrijven voor de winactie. Vijf gulle gevers worden uiteindelijk beloond met het nog niet vertoonde uitshirt van 2024-2025.

Sportkleding op de juiste plek
Van Kaathoven werkt samen met DRIP, een stichting die gratis sportoutfits regelt voor alle jongeren in de Brainportregio. Tijdens evenementen en in Eindhovense wijken zorgt DRIP dat sportende kinderen in een mobiele winkel de toffe outfits gratis mogen uitzoeken. Doe je mee? Pass 'm door!