International Kuijpers verlengt contract

International Kuijpers verlengt contract
2 min

International Jeslynn Kuijpers (21) heeft woensdagochtend haar contract bij PSV Vrouwen verlengd. De rappe middenveldster die al honderd duels voor PSV Vrouwen speelde, tekende bij tot de zomer van 2017.

Oranje
Jeslynn Kuijpers heeft woensdag in het bijzijn van directielid Peter Fossen haar nieuwe contract bij PSV Vrouwen ondertekend. De Tilburgse speelt sinds de oprichting in 2012 voor het vrouwenteam en kan inmiddels een echte PSV’er worden genoemd. Kuijpers werd in 2012 verkozen tot Talent van het jaar, Europees kampioen met Oranje O19 in 2014 en groeide dit seizoen uit tot international.

Miss PSV
Daarbij speelde de middenveldster als eerste speelster de honderd duels in het rood-wit van PSV Vrouwen. Kuijpers loopt doordeweeks ook rond in het Philips Stadion en combineert haar voetbalcarrière met maatschappelijke projecten voor PSV in the community. Voor de camera van PSV TV reageerde Kuijpers enthousiast op de contractverlenging. “Ik ben trots en blij dat ik bij kan tekenen en om nog een jaar langer bij deze mooie club te blijven. Ik hoop dit seizoen nog belangrijker voor het team te zijn en natuurlijk wil ik in beeld te blijven bij Oranje.” Door sommigen wordt Kuijpers al liefkozend ‘Miss PSV’ genoemd omdat ze als eerste de mijlpaal van 100 duels voor PSV Vrouwen bereikte. “Ik hoop dat ik dat aantal nog flink mag uitbouwen”, besloot ze met een knipoog.

Kuijpers zette woensdagochtend haar handtekening onder haar nieuwe verbintenis | © PSV Media Kuijpers zette woensdagochtend haar handtekening onder haar nieuwe verbintenis | © PSV Media