Interlandperiode | Verschillende spelers sluiten aan bij nationale selecties

Interlandperiode | Verschillende spelers sluiten aan bij nationale selecties
2 min
PSV1

PSV levert tijdens de interlandperiode weer verschillende internationals af bij de nationale ploegen. Acht spelers van de A-selectie hebben een oproep ontvangen, waarvan twee voor nationale jeugdploegen.

Jerdy Schouten en Joey Veerman zijn, zoals eerder gemeld, opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman. Door een blessure opgelopen in de laatste competitiewedstrijd heeft Joey zich helaas moeten afmelden. Justin Kluivert van AFC Bournemouth is opgeroepen als zijn vervanger.  
 
Johan Bakayoko is opgeroepen voor de Rode Duivels. Hij neemt het in de UEFA Nations League op tegen Israël en Frankrijk. Walter Benítez mag zich op zijn beurt melden bij de Argentijnse selectie. Zij spelen twee belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden tegen Chili en Colombia. De Amerikanen Malik Tillman en Ricardo Pepi maken zich op voor het treffen met Canada en Nieuw-Zeeland op vriendschappelijke basis.  

 Jeugdinternationals 
Ryan Flamingo mag zich melden bij Jong Oranje, dat speelt om kwalificatie voor het EK O21. Tygo Land speelt met Oranje O19 twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Azerbeidzjan en Schotland. Isaac Babadi staat op de stand-by lijst voor Jong Oranje.