Het is feest! 15 jaar PSV Phoxy Club

Het is feest! 15 jaar PSV Phoxy Club
1 min

Dit seizoen bestaat de PSV Phoxy Club 15 jaar. Op 1 november 1998 verwelkomde de vrolijke vos Phoxy zijn eerste lid. Nu, 15 jaar later, zijn het er ruim 20.000! Natuurlijk laat Phoxy dit niet zomaar voorbij gaan. In februari geeft hij een feestje. Wat hij gaat doen is nog een verrassing voor de leden!

Dit seizoen bestaat de PSV Phoxy Club 15 jaar. Op 1 november 1998 verwelkomde de vrolijke vos Phoxy zijn eerste lid. Nu, 15 jaar later, zijn het er ruim 20.000! Tijd voor een feestje.

De PSV Phoxy Club bestaat vandaag 15 jaar! De PSV Phoxy Club bestaat vandaag 15 jaar!

Tijd voor een feestje

Natuurlijk laat Phoxy dit niet zomaar voorbij gaan. In februari geeft hij een feestje. Wat hij gaat doen is een verrassing voor de leden, maar… ze moeten hun zwemspullen meenemen! Op 7 en 12 februari mogen leden samen met Phoxy gaan zwemmen bij Centerparcs De Kempervennen. In het nieuwe Phoxy Nieuws, welke deze week in de bus ligt, lezen de leden alles over deze activiteit.

Kom ook bij de PSV Phoxy Club

Ben of ken jij een echte PSV-fan tussen de 0 en 12 jaar. Meld hem of haar dan ook aan voor de PSV Phoxy Club. Bij aanvang van het lidmaatschap krijgen kinderen een bouwpakket van het Philips Stadion en een persoonlijke PSV Phoxy Club Card. Hiermee krijgen ze 10% korting in de PSV FANstore en kunnen ze kaarten kopen voor wedstrijden van PSV. Door het jaar heen ontvangen leden vijfmaal het PSV Phoxy Nieuws, drie keer een presentje, maandelijks de PSV Phoxy M@il, een verjaardagskaart en een uitnodiging voor de jaarlijkse PSV Phoxy Clubdag. Een lidmaatschap kost slechts € 22,50 per jaar. Klik <u>hier</u> voor het aanmeldformulier of ga naar <u>www.phoxyclub.nl</u> voor meer informatie.