FANstore | Vier de landstitel van PSV met ’25 kampioenschappen’

FANstore | Vier de landstitel van PSV met ’25 kampioenschappen’
2 min
PSV1

PSV is hard op weg naar de 25e landstitel in de clubhistorie. Als ode aan deze speciale prestatie komt de club met een boek waarin alle kampioenschappen op thematische wijze de revue passeren. Het kampioensboek is in een beperkte oplage beschikbaar, dus zorg ervoor dat je niet misgrijpt.

Glorie
“Wat eens d’Oude Glorie aan roem heeft gebracht”, zo klinkt in het clublied van PSV. Glorie die in seizoen 2023-2024 is vertaald naar de 25ste landstitel. Een jaar waarin de ploeg van Hoofdcoach Peter Bosz vele records evenaard of zelfs verbrak. Onderweg werden meer dan honderd doelpunten gescoord, onvergetelijke wedstrijden neergezet en het Philips Stadion bleef onneembaar. Maar dit boek gaat veel verder dan dat. Aan de hand van interviews en klassieke foto’s word je in een tijdmachine gezet en breng je een bezoek aan de successen van welleer. 

Ieder kampioenschap heeft zijn eigen kenmerk, voor auteur Frans van den Nieuwenhof een goede reden om ook enkele hoofdrolspelers bij het boek te betrekken. “De thematiek van ieder kampioenschap staat centraal en wordt geduid door interviews met PSV-prominenten. Bijvoorbeeld Eindhovenaren Harry Lubse en Adrie van Kraaij die in 1975, 1976 en 1978 kampioen werden met PSV, de doorbraak van de club met Ruud Gullit als aanvoerder, maar ook sterren zoals Phillip Cocu en Romário. Dit boek is absoluut een cadeau van PSV aan haar supporters.”

Voordelen
Tot en met 19 mei gelden een aantal voordelen op de voorinschrijving. Allereerst betaal je het symbolische bedrag van €25,- in plaats van de originele prijs van €40,-. Daarnaast krijg je toegang tot een signeersessie met PSV-prominenten van verschillende kampioensjaren. Vanaf 20 mei vervallen deze unieke voordelen en is het boek te verkrijgen voor de originele prijs. 

Bestel 'm nu!