Fanclub | PSV zoekt PSV-baby van het jaar

Fanclub | PSV zoekt PSV-baby van het jaar
2 min

Wie wordt de PSV-baby van het jaar? Op die vraag geven supporters van PSV binnenkort antwoord. PSV gaat namelijk dit seizoen weer op zoek naar de PSV-baby van het jaar. Benieuwd hoe dat zit? Lees snel verder.

PSV-baby van het jaar 
Ruim zeshonderd baby’s weten sinds zondag hoe het Philips Stadion er van binnen uitziet. Onze jongste FANclubleden waren namelijk samen met hun ouders te gast op de Phoxy Babyfoto. Tijdens dit evenement legde huisfotograaf Edwin van Zandvoort van Photo-Prestige aan de rand van het veld het allereerste stadionbezoek van de nieuwste generatie supporters vast. Ouders van de jongste PSV-fans konden zelf natuurlijk ook foto’s maken. Wij zijn benieuwd wie van de zeshonderd baby’s die zondag te gast waren, dé PSV-baby van het jaar is. Ouders kunnen hun leukste, grappigste of juist meest eigenzinnige foto van het evenement hier insturen.

Hier kun je stemmen!

Verkiezing gestart 
Je hebt tot en met zondag 15 oktober de tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. De baby met de meeste stemmen wint de prestigieuze titel ‘PSV-baby van het jaar’ én een PSV-shirt voor het hele gezin. Papa en mama winnen daarnaast twee tickets voor PSV – PEC Zwolle op zondag 12 november, waarbij de winnende foto op het grote scherm wordt uitgelicht. 

Phoxy Babyfoto 
De Phoxy Babyfoto is een jaarlijks evenement van de Phoxy Club. Voor de meeste baby’s is het de eerste keer dat zij het Philips Stadion bezoeken. Dit maakt deze dag voor veel ouders zo bijzonder. De liefde en trots die ouders voor zowel hun zoon of dochter als voor de club voelen, komen hier letterlijk samen in één beeld. De verkiezing is in het leven geroepen om dit beeld meer aandacht en waardering te geven. Als club zijn wij enorm trots op alle kinderen die al vanaf dag één aan ons verbonden zijn. De zoektocht naar de PSV-baby van het jaar is daarom een jaarlijks terugkerend item.