Contractnieuws | Staf vrouwentak compleet

Contractnieuws | Staf vrouwentak compleet
2 min
Vrouwen

PSV Vrouwen is met het aantrekken van trainer Roeland ten Berge klaar voor het nieuwe seizoen. De leiding van de vrouwentak is, naast Manager Vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers, dit seizoen uitgebreid met Technisch Manager Maud Roetgering. Lees verder voor de organisatie rond de teams.

Nieuwe expertise bij PSV Vrouwen
PSV Vrouwen staat onder de leiding van de nieuw aangetrokken trainer Roeland ten Berge. Roeland wordt daarin dagelijks ondersteund door assistent-trainer Ben van Deal en de nieuwe keeperstrainer Eser Elmali, die is overgekomen van PEC Zwolle. Niëlle Gosen is de performance trainer van het team. Merel Mastenbroek is de nieuwe videoanalist en Tim Mooren de teammanager. Allen zijn fulltime actief rondom het eerste elftal.

Robin Joostens is aangetrokken als mental coach met jarenlange ervaring in de top van het vrouwenvoetbal (VfL Wolfsburg, FC Twente). In de medische staf zijn teamarts Rolf Timmermans en fysiotherapeut Ricardo Meijer vanuit de samenwerking met Anna TopSupport actief. Daarnaast is fysio Marit Elie vanuit medische staf PSV Academy aangesteld. Caroline Rask, die afgelopen seizoen afzwaaide bij PSV Vrouwen, is parttime werkzaam bij de vrouwentak om te ondersteunen in de scouting. 

Opleidingsprogramma uitgebreid met PSV Vrouwen O16
Bij het beloftenteam staat Mark den Brok aan het roer, geassisteerd door oud-speelster Mauri van de Wetering en keeperstrainer Thijs van Esch. Het drietal is al jaren actief betrokken bij het opleiden van talent. Mark draagt als coördinator verantwoordelijkheid voor het opleidingsprogramma van de beloften, de nieuwe O16 en het talentenplan O15-O13. Mauri wordt tevens de coach van PSV Vrouwen onder 16 jaar, zij starten vanaf dinsdag 29 augustus.

Mauri wordt bij dit nieuwe team geassisteerd door voormalig teamgenoot Michelle Hendriks. Michelle, die in 2019 stopte met profvoetbal en eerder al haar trainerspapieren haalde, keert daarmee terug op de velden van PSV Academy. Vanuit de samenwerking met BrabantSport/TeamNL Zuid zijn fysieke trainer Bob Willems, fysiotherapeute Renée Harkx en sport- en prestatiepsycholoog Bregje den Ambtman-Swinkels betrokken bij Jong PSV Vrouwen. Hugo Gruijters is teammanager bij de beloften.