Contractnieuws | PSV verlengt contract met doelman Roy Steur tot 2027

Contractnieuws | PSV verlengt contract met doelman Roy Steur tot 2027
2 min
Jong

Roy Steur heeft zijn contract met PSV opengebroken en verlengd. Aanvankelijk liep de verbintenis medio 2025 af, maar daar zijn nu twee jaar aan toegevoegd. De negentienjarige doelman kwam in de winter van 2023 over van Bayer 04 Leverkusen.

Roy Steur begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van RKAV Volendam en ontwikkelde zijn talent verder bij AFC Ajax en Bayer 04 Leverkusen, voordat hij de overstap maakte naar PSV. Op 17 april 2023 maakte hij zijn profdebuut voor Jong PSV in een enerverende wedstrijd tegen Jong Ajax, die met 5-4 werd verloren.

Steur kijkt uit naar zijn toekomst in Eindhovense dienst. “Ik wil me blijven ontwikkelen door minuten te maken en hard te trainen. De afgelopen zomer heb ik veel geleerd tijdens het trainingskamp met PSV 1. Die lijn wil ik hier graag voortzetten”, aldus de Volendammer.

Technisch Manager Jan Vennegoor of Hesselink van Jong PSV ziet een talentvolle keeper verlengen. “Roy heeft het afgelopen anderhalf jaar mooie stappen gezet in zijn ontwikkeling. Hij heeft kwaliteiten op de lijn, in de lucht en aan de bal. Daarom zijn we blij dat hij de komende drie jaar PSV’er is.”