Business | VDK Groep nieuwe official sponsor van PSV

Business | VDK Groep nieuwe official sponsor van PSV
2 min
PSV1

VDK Groep voegt zich vanaf heden officieel bij de sponsorpiramide van PSV. De landelijke speler in installatietechniek heeft een driejarig contract getekend. Commercieel Directeur Frans Janssen is trots dat het een nieuwe sponsor mag verwelkomen.

VDK Groep is een top drie speler in de technische installatiebranche en een drijvende kracht achter de energietransitie, verduurzaming gebouwen en enorme woningbouwopgave. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder verwarming, ventilatie en koeling, elektrische installaties, gebouwautomatisering, beveiligingstechniek en duurzame energieoplossingen zoals laadpalen, zonnepanelen en warmtepompen. Onder VDK Groep vallen honderd bedrijven met samen vijfduizend medewerkers. De VDK Groep kan niet alleen ontwerpen, maar ook alles uitvoeren met eigen mensen.

Onderlinge verbinding en de bedrijfstrots
“In de regio Zuid werkt momenteel ca. 35% van ons totale medewerkersbestand”, vertelt  eigenaar Frans van der Kolk. Hij is trots dat zijn bedrijf zich als sponsor aan PSV verbindt. “Ons installatiewerk wordt gedaan door onze bedrijven en hun mensen, zij zijn actief ‘in het veld’. Zij nemen hun relaties mee naar de wedstrijden van PSV. Dat versterkt de onderlinge verbinding en de bedrijfstrots. We proberen met deze sponsoring dan ook maximaal de kracht van onze groep te benadrukken. Net zoals PSV spelen we in de Champions League van onze branche. We passen goed bij elkaar.”

Commercieel Directeur Frans Janssen spreekt van een directe klik. “De gesprekken verliepen van begin tot eind heel soepel. We zaten meteen op één lijn, en dat wekt vertrouwen. We zien een mooie samenwerking tegemoet en ik ben benieuwd wat de toekomst ons gezamenlijk brengt.”