Business | Driessen Groep verlengt en breidt sponsorovereenkomst uit

Business | Driessen Groep verlengt en breidt sponsorovereenkomst uit
2 min
PSV1

Driessen Groep blijft de komende drie jaar HR-partner van PSV. Het Helmondse bedrijf en PSV werken al sinds 2005 samen en hebben zich ook nu weer aan elkaar verbonden tot medio 2027. Nieuw is dat Driessen Groep naast de sponsoring van PSV 1 vanaf dit seizoen ook nadrukkelijk instapt als partner van PSV Vrouwen.

Driessen Groep ondersteunt met haar familie van bedrijven PSV al meer dan twintig jaar op het gebied van human resources. De vijftien bedrijven van Driessen Groep bieden dienstverlening o.a. op het gebied van uitzend-, arbo- en brokerdienstverlening, HRM-consultancy, salarisadministratie en HR-software. Zo levert Driessen onder andere uitzend- en detacheringsdiensten aan PSV. Driessen Groep is vanaf nu ook duidelijk zichtbaar op alle uitingen rond PSV Vrouwen. Dochterondernemingen Driessen en IJK zijn zichtbaar verbonden aan PSV 1. 

Driessen Groep heeft een overwegend vrouwelijke doelgroep en werknemersbestand. CEO Jeroen Driessen ziet maatschappelijke uitdagingen waar vrouwen mee te maken krijgen in hun carrière. “Hoe mooi zou het zijn als we als werkgevend Nederland een optimale werkomgeving voor vrouwen kunnen creëren zodat zij volledig tot hun recht komen? De sponsoring van PSV Vrouwen sluit hier voor ons naadloos op aan.”

Commercieel Directeur Frans Janssen is trots dat Driessen en PSV de jarenlange samenwerking wederom verlengen. “Dat we na meer dan twintig jaar voor een langere verbintenis kiezen, spreekt van wederzijds vertrouwen. We kiezen daarin niet voor de makkelijkste weg en blijven de samenwerking herontdekken. Deze nieuwe propositie is Driessen op het lijf geschreven, en ik ben ook trots dat onze vrouwentak wederom een nieuwe partner heeft.”

Over Driessen Groep     
Driessen Groep wil werkgeluk voor iedereen. Om dat te bereiken helpt Driessen Groep, met haar familie van bedrijven, maatschappelijk gedreven organisaties. Vanuit de Brainport Human Campus in Helmond stimuleren zij sociale innovatie rondom mens, werk en werkgeluk. Met de Driessen Foundation maken zij werkgeluk mogelijk voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Zo maakt Driessen Groep duurzame impact in de wereld van werk.