Bezoekersinformatie | Drukte en speciale Brainport FANzone voor duel met Ajax

Bezoekersinformatie | Drukte en speciale Brainport FANzone voor duel met Ajax
2 min
PSV1

PSV speelt zondagmiddag De Topper tegen Ajax. Bezoekers van de wedstrijd kunnen vooraf terecht in een speciale editie van de Brainport FANzone en moeten rekening houden met extra drukte in de binnenstad.

De speciale editie van de Brainport FANzone is overdekt door een extra grote tent. Er zijn kraampjes waar eten en drinken kan worden gehaald. Daarnaast is er dit keer een cocktailbar. Het evenement is vanaf 12.00 uur geopend. Vanaf dan leef je optimaal toe naar het treffen met Ajax.

Dutch Design Week 2023
Zondag is de laatste dag van de Dutch Design Week 2023. Het evenement is verspreid over verschillende locaties in de stad. Het evenement wordt goed bezocht. Houd er rekening mee dat toegangswegen, parkeerplaatsen en het openbaar vervoer drukker zijn dan normaal.

Hardcups
PSV maakte onlangs bekend dat bier vanaf het duel met Ajax wordt geschonken in hardcups. De club stapt daarmee over naar een duurzamer alternatief, welke de afvalstappel op wedstrijddagen moet terugdringen. Bij aanschaf van een biertje betaal je eenmalig twee euro extra. Bij een volgende aankoop krijg je bij vertoon van de beker een nieuwe of krijg je het aankoopbedrag terug.

De aftrap is om 14.30 uur.