Bezoekersinformatie | Brainport FANzone en entertainmentprogramma na kampioensduel

Bezoekersinformatie | Brainport FANzone en entertainmentprogramma na kampioensduel
2 min
PSV1

PSV speelt zondag 5 mei de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De hoofdmacht heeft aan één punt genoeg om het landskampioenschap officieel te maken. Als dat lukt, doe je er als toeschouwer goed aan om bij je plek te blijven.

Bij een overwinning of gelijkspel wordt PSV gekroond tot landskampioen. Na de wedstrijd wordt er een podium opgebouwd en krijgt aanvoerder Luuk de Jong de schaal overhandigd van Hans van Breukelen. Rondom hét moment waarop PSV officieel tot landskampioen wordt gekroond, is er een entertainmentprogramma. Om het feest met z’n allen te vieren, moet het veld vrij blijven. PSV rekent op haar supporters om het 25e kampioenschap nog onvergetelijker te maken.  

Brainport FANzone
Ruim voor het kampioensduel kun je al terecht in de Brainport FANzone. Er is eten, drinken, muziek en de weersvoorspellingen zijn vooralsnog gunstig. De FANzone is dus de ideale plek om met zijn allen in de wedstrijdsfeer te komen. 

Grote schermen
Zondag 5 mei staan er op het 18 Septemberplein en op De Markt grote schermen waarop de wedstrijd te volgen is. De verwachting is dat veel supporters naar de stad afreizen om het kampioensduel samen te ervaren. Houd er dus rekening mee dat het veel drukker wordt dan rond een reguliere wedstrijd.

Klik hier voor alle content rond het kampioensduel.