Bezoekersinformatie | Alle informatie voor het treffen met Sparta Rotterdam

Bezoekersinformatie | Alle informatie voor het treffen met Sparta Rotterdam
2 min
PSV1

PSV vervolgt zaterdag om 20:00 uur haar Eredivisiecampagne in het eigen Philips Stadion. Waar dinsdag Sporting CP in de UEFA Champions League op bezoek kwam, is nu Sparta Rotterdam te gast. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw bezoek goed te laten verlopen.

Het belooft zaterdag een mooie voetbalavond te worden. De weersvoorspellingen zijn gunstig, het Philips Stadion is nagenoeg uitverkocht en er staan weer drie waardevolle punten op het spel. Net zoals dinsdag is er een aangepast assortiment in sommige delen van het stadion. Wil je zien wat er is aangepast, klik dan hier.  

Er zijn zaterdag verschillende evenementen in Eindhoven. Zorg er dus voor dat je tijdig naar het stadion komt zodat je niets mist van de wedstrijd. Houd rond het duel de PSV Liveblog in de gaten voor de laatste updates.  

Brainport FANzone 
Wie eerder naar het Philips Stadion komt, kan zich zoals altijd vermaken in de Brainport FANzone. Er is eten, drinken en muziek. Kortom, de perfecte plek om toe te leven naar de wedstrijd.