Actie | Win fantastische prijzen met stadionloterij 'Golden Seats'

Actie | Win fantastische prijzen met stadionloterij 'Golden Seats'
2 min
PSV1

De wedstrijden in het Philips Stadion worden vanaf nu net iets spannender. Supportersvereniging PSV introduceert namelijk stadionloterij 'Golden Seats'. Bij elke thuiswedstrijd in de Eredivisie kun je een stoeltje kiezen als jouw lotnummer en maak je kans op prachtige prijzen.

Met Golden Seats, de stadionloterij voor PSV-supporters, krijgt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen. Je hoeft dus niet bij de wedstrijd aanwezig te zijn om mee te doen. Een lot kost slechts €3,-. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het PSV Eeuwig Trouw Fonds van Supportersvereniging PSV, terwijl het resterende bedrag de prijzenpot versterkt. In de online omgeving van Golden Seats kan iedereen snel en eenvoudig een lot kopen. Tijdens de rust van iedere thuiswedstrijd vindt de trekking plaats. Hierbij vallen naast individuele supporters, ook hele rijen en vakken in de prijzen.

Je maakt dus op verschillende manieren kans op geldbedragen, sponsorprijzen en speciale PSV-experience prijzen. Zo maak je 26 oktober kans op geldprijzen van €5 tot maar liefst €5.000,-, een complete stadion experience en de gesigneerde wedstrijdschoenen van Luuk de Jong.

In samenwerking met supporters
Golden Seats is een samenwerking tussen PSV, de Supportersvereniging PSV en Lucky Seats/BeterLot. De prijzen variëren per wedstrijd en zijn bedoeld om de beleving van de fans te vergroten. Of je nu een seizoenkaart hebt, lid bent van de supportersvereniging, een kaartje hebt voor een enkele wedstrijd of op een andere manier supporter van PSV bent, iedereen van 18 jaar en ouder kan deelnemen aan Golden Seats.

Win-winsituatie
Golden Seats biedt supporters niet alleen de kans om fantastische prijzen te winnen, maar het ondersteunt ook een goed doel. Door deel te nemen, dragen PSV-supporters direct bij aan het PSV Eeuwig Trouw Fonds van Supportersvereniging PSV. Dit fonds investeert het geld in maatschappelijke initiatieven voor de achterban. Denk hierbij aan voordelig streekvervoer rond wedstrijden, het ondersteunen van sfeeracties en het voorzien van minderbedeelde supporters van tickets.