27 november, 00:00
Bladella F1 logo
PSV F1 logo

Bladella – PSV F1 op een witte grasmat 0-7

Het was koud ’s morgens bij het vertrek om 8 uur bij de Herdgang. De F2 was vrij dus gingen alle jongens,op Mohammed I. (geblesseerd) en Genrich (ziek) na, mee naar Bladel. Besloten werd om alle jongens ongeveer 1 helft te laten voetballen.

Aangezien trainer Rick zelf in “het urste” van Bladella voetbalt was deze gebrand op een mooi resultaat. Verder had trainer Willem het ook erg naar zijn zin in Bladel vanwege zijn overwinning van vorige week op collega Rick. Maar dat lag aan de scheidsrechter, toch, Rick?

De eerste helft kwamen Peter, Bram, Jaydee, Djurre, Luuk, Mathijs en Mohammed N., aan de aftrap. De meeste jongens hadden last van het besneeuwde gladde veld maar na enkele minuten kwamen de eerste mooie combinaties toch goed uit de verf. Bladella gaf goed partij en had pech bij een mooi schot op de lat. Na enkele minuten werd een aanval door PSV afgesloten met een mooi doelpunt. De ban was gebroken. Er volgden nog drie doelpunten en de jongens konden tevreden gaan douchen met een ruststand van 0-4.

Na de rust mochten Robin, Nigel, Jur, Joost, Rafik, Thomas, Jeremy , en Djurre proberen om de stand verder op te voeren. Dit lukte aardig, er werd misschien in hun enthousiasme wat te weinig samengespeeld, maar op het einde stond een mooie stand van 0-7 op het scorebord.
    Na de wedstrijd samen lunchen in de gezellige kantine van Bladella. Daarna met z’n allen naar huis want zondag wacht weer een mooi toernooi tegen de “grote” jongens van de E.