2-7 Thijs Mertens (48)
    2-8 Dani Mathieu (49)
    2-9 Beslan Sagov (50)

Verslag:
    Helaas kon Quinn niet spelen doordat hij nog steeds last had van een blessure. In de 2e minuut kwam PSV op voorsprong door een rush van Thijs na een assist van Dani 0-1. Drie minuten later kwam Longa langszij doordat wij niet scherp aan het verdedigen waren 1-1. Daarna waren er voor beide ploegen goede mogelijkheden om tot scoren te komen. Zo schoot Thijs op de paal en Dani net voor langs. In de laatste minuut van de 1e helft kwam PSV weer op voorsprong door een geweldige solo van Shurandy die met een hard schot, binnenkant paal, de bal in het doel zag gaan 1-2.

Na rust liet PSV zich van zijn beste kant zien door fantastisch combinatievoetbal en mooie doelpunten. Het werd 1-3 door Dani die na een korte dribbel hard kon uithalen. Kort daarna veroverde Beslan de bal van een verdediger en plaatste de bal in de korte hoek 1-4. Vervolgens ging Mathijs alleen op avontuur en schoot de bal over de grond in het net 1-5. Na 37 minuten kreeg Longa een vrije trap op 9 meter van ons doel. Deze vrije trap werd prachtig gered door Jeffrey die zelf vóór het muurtje ging staan. Niet veel later kwam er toch weer een treffer van Longa uit een goed uitgespeelde mogelijkheid.
    Daarna was het weer PSV wat de klok sloeg door in de laatste 5 minuten vier keer te scoren. Het werd 2-6 door Shurandy uit een identieke situatie als bij de 1-2. Daarna kon Thijs de 2-7 noteren na een assist van Dani. Dani maakte zelf de 2-8 met een stiftje nadat Lars op de paal had geschoten. In de slotminuut werd de eindstand bepaald door Beslan die na een schot van Dani oplettend was in de rebound 2-9.

Een terechte uitslag en weer een verdiende overwinning van PSV. Erg genoten van het combinatievoetbal en complimenten aan alle spelers. Het kampioenschap is nog net niet binnen omdat de concurrent vandaag ook wist te winnen. Volgende week geen competitie op het programma dus nog 2 weken geduld toppers.

Jeffrey Derksen, Mathijs Bel, Thijs Martens, Dani Mathieu, Niels van Berkel, Lars Koolen, Shurandy Sambo, Beslan Sagov, en Quinn Chirino.