3-8
26 februari, 00:00
Nuenen E1 logo
PSV E1 logo

PSV zocht gelijk de aanval op jacht naar de voorsprong. Na 4 minuten kon Beslan rustig intikken na een goede assist van Thijs. 10 minuten later ging een voorzet van Dani zomaar het doel in. Kort daarna bijna de 0-3 maar de keeper van Nuenen maakte een prachtige redding. Na 22 minuten deed Nuenen wat terug door alert een rebound achter de doelman te plaatsen.

Daarna was het genieten geblazen. In een mum van tijd maakte Beslan (onze Bulykin) drie treffers met prachtige assists van Thijs en Jochem. Met goede loopacties en goed inspelen wisten zij Beslan in stelling te brengen.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Na 5 minuten was het weer Beslan die een assist van Stijn van dichtbij kon intikken. Daarna wou iedereen van PSV scoren waardoor we wat minder scherp waren. Ruim 10 minuten later trof Stijn het doel na een assist van Dani. Deze zevende treffer was onze 100-ste competitiedoelpunt.

Nuenen bleef de hele wedstrijd gewoon voetballen en dat resulteerde in een prachtige tweede treffer na een uitstekende solo. Even later maakte Mees eenzelfde solo maar Jochem gaf het laatste tikje. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel kort voor het eindsignaal uit een prachtig uitgespeelde mogelijkheid van Nuenen.

Naast de gemaakte doelpunten hebben we 5 keer de lat en 3 keer de paal geraakt. Een terechte overwinning en een zeer goede teamprestatie. Ieders kwaliteiten werd goed benut en vooral van het aanvallend spel genoten. Complimenten aan alle spelers.

0-1 Beslan Sagov (4)
    0-2 Dani Mathieu (14)