22 januari, 00:00
PSV F2 logo
RPC F1 logo

Grote overwinning in eenvoudig duel

Voor de F2 stond vandaag de thuiswedstrijd tegen RPC F1 op het programma. In de 1e helft van de competitie werd van deze jongens nog met 18-0 gewonnen, maar ja resultaten uit het verleden………..

De jongens begonnen dan ook in een te laag tempo aan de wedstrijd hetgeen resulteerde in veel balverlies en niet echte grote kansen. Na 4 minuten wist Luuk wel het net te vinden op aangeven van Rafik maar verder stokte de doelpuntenmachine.
    Na aanwijzingen van trainer Rick om sneller te combineren en eerder druk te zetten, werd vanaf de 10e minuut dan toch met scherp geschoten. De verdediging onder leiding van Bram kwam slechts zelden in de problemen zodat Peter slechts 1 keer de bal heeft mogen aanraken. In deze fase werd zelfs goed gecombineerd en behield iedereen goed het overzicht zodat de bal z’n werk kon doen. De rust werd dan ook gehaald met een 5-0 voorsprong door doelpunten van Genrich, D’Leanu en weer Luuk.

Na de rust werd de draad weer goed opgepakt en begon het pijpenstelen te regenen. Doelpunten dan wel te verstaan. Wederom werd goed druk gezet en bij balbezit werd goed de vrijstaande man gevonden. Met doelpunten van Jur, Rafik, Luuk, Mo N., D’Leanu en Genrich werd kort voor tijd een duidelijke 14-0 voorsprong bereikt, hoewel het voetbal op dat moment bij vlagen meer leek op een individuele sport.

Het opmerkelijkste feit van deze wedstrijd was het 15e doelpunt voor de jongens van de F. Bij een corner wist de mee naar voren geschoven keeper Peter met een acrobatische actie de bal (voor de 2e keer) aan te raken en ………. zijn 1e doelpunt was een feit.

Al met al een gemakkelijke overwinning met van tijd tot tijd goed voetbal.