8-1
19 maart, 00:00
PSV E1 logo
RPC E1 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd en kreeg gelijk al een paar kansen om op voorsprong te komen. Na 5 minuten brak Dennis op links door en gaf een voorzet op maat aan Yorbe die eenvoudig kon afwerken. 4 minuten later weer dezelfde actie van Dennis maar ditmaal een hoge voorzet. Yorbe twijfelde niet en joeg de bal ineens in de touwen. Kort daarna was het Dennis zelf die de bal hard en hoog achter de keeper inschoot. In de 18e minuut maakten wij een verdedigingsfout waardoor de spits van RPC vrij voor onze keeper kwam. Gelukkig schoot hij over omdat Victor goed uit zijn doel kwam.

Na rust hetzelfde spelbeeld en veel kansen voor PSV maar de uitstekende keeper van RPC pakte veel ballen. Na ruim 10 minuten trof Beslan het doel uit een indraaiende corner. RPC bleef de hele wedstrijd gewoon goed voetballen en de spits van RPC schoot de bal nog op de lat. Niet lang daarna kwam hij oog in oog met onze keeper en wist de bal langs de keeper te plaatsen. Nog in dezelfde minuut kon Beslan vrij inkoppen uit een voorzet van Dennis. Daarna is RPC niet meer gevaarlijk geweest en kon PSV de voorsprong verder uitbreiden. Uit een goed uitgespeelde mogelijkheid maakte Jochem de 6-1 na een assist van Beslan. Twee minuten later kon Mathijs een treffer intikken uit een hoekschop van Beslan. De laatste treffer kwam op naam van Dennis na een assist van Beslan.

Een terechte uitslag en een verdiende overwinning van PSV. De scheidsrechter, afkomstig van RPC, floot een foutloze wedstrijd. Vanaf deze plaats wil ik de vereniging RPC bedanken voor het leveren van uitstekende jeugdscheidsrechters.
    1-0 Yorbe Vertessen (5)
    2-0 Yorbe Vertessen (9)
    3-0 Dennis Vos (12)