0-5
19 maart, 00:00
Geldrop/Houta Bouw E1 logo
PSV E2 logo

Gedurende de eerste helft had PSV het beste van het spel wat resulteerde in prima positiespel. Door de prima weerstand van Geldrop en het toch te lage tempo dat wij speelden bleef het ook lang 0-0. Totdat Thijs Martens net voor de rust de bal over de grote keeper van Geldrop plaatste. Iets later scoorde Damian Timan via een kopbal. Ruststand 0-2.
    De tweede helft begonnen we wel in een hoog tempo wat resulteerde in 2 snelle doelpunten van Dani Mathieu en Thijs Martens. Na deze doelpunten werden we wat slordig en creerde Geldrop wat kansen. Helaas voor de thuisclub konden ze deze niet verzilveren. Dani Mathieu bepaalde de eindstand door een voorzet van Quinn stijlvol binnen te glijden. Eindstand 0-5.

Jeffrey Derksen, Stijn van der Put, Joel Roeffen, Shurandy Sambo, Thijs Martens, Quinn Chirino, Dani Mathieu, Damian Timan.