9-0
19 februari, 00:00
PSV F2 logo
SBC F1 logo

De wedstrijd begint goed. Na 5 minuten de 1-0 van Genrich met daarna al snel een 2-0 van Rafik. Er wordt goed overgespeeld en Luuk maakt de 3e goal met een schot tussen de benen van de keeper door.

Het gaat goed en er wordt breed gespeeld. Er volgt al snel een 4-0 door Genrich. Rick roept ‘Eerst klein maken en bij balbezit groot maken.’
    Joost schiet op goal, met links. Helaas… net niet. Goal 5 hangt in de lucht maar SBC staat goed te verdedigen! Na een prachtig afstandschot van Jeremy is daar dan de verwachte 5-0.
    Keeper Robin is nu ook voor en speelt volop mee. De tegenpartij probeert met lange schoten een doelpunt te maken. Een keer lijkt dat te lukken als Robin heel ver voorin staat en een stevig schoot ruim over hem heen gaat. Robin weet de bal met een uiterste krachtsinspanning nog net voor de doellijn te onderscheppen.

Rust….

De 1e minuut na rust lijkt meteen veelbelovend: Luuk maakt 6-0. Robin speelt opnieuw volop mee. Het scheelt zelfs weinig of hij had een doelpunt gemaakt. Het was hem gegund in deze wedstrijd waarin hij heel sterk aanwezig is.
    Hierna loopt het even niet zo lekker als in de eerste helft. Rick roept dat het veld weer groot gemaakt moet worden.
    Het duurt een tijdje, maar na een mooie voorzet van Luuk maakt Jeremy het af: 7-0. Er wordt een beetje slordig gespeeld en opnieuw moet Robin redden.
    We eindigen uiteindelijk na een mooie opgebouwde goal van Luuk na een voorzet van Joost. De 9-0 van Joost is op de valreep speciaal voor de verjaardag van trainer Willem.