0-3
19 februari, 00:00
EBOH B1 logo
PSV B2 logo

Koploper PSV B2 trof vandaag in EBOH B1 de nummer laatst van de competitie. Het eerste gevaar was echter van de gastheren die bijna in de 1e minuut onoplettendheid in de Eindhovense verdediging afstraften. Gelukkig was doelman Eric Verstappen bij de les. PSV B2 nam het initiatief snel over. Dit resulteerde in de 9e minuut in de openingstreffer van Junior Lima dos Santos die, met een licht van richting veranderd schot, scoorde. Halverwege de 1e helft kreeg PSV een penalty toen Passeka Kargbo binnen de 16 onreglementair gestuit werd. Clint Leemans posteerde zich achter de bal en schoof beheerst de bal binnen: 0-2. Vlak voor rust breidde Olivier Rommens de voorsprong uit naar 0-3 nadat hij zelf de aanval opzette en van Passeka de bal panklaar voor zijn voeten kreeg.
    In de 2e helft bleef PSV het veldoverwicht houden. Het kreeg ook kansen en mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer. Wel ontvingen 2 spelers van EBOH de rode kaart. Eén speler na 2x geel voor overtredingen, en één speler die in blessuretijd voor natrappen direct rood kreeg. Een andere speler van EBOH en Aaron Schnorrenberg ontvingen van de scheidsrechter een gele kaart.