12-0
18 september, 00:00
PSV D2 logo
Geldrop/Houta Bouw D1 logo

De eerste vijftien minuten van deze wedstrijd was er inderdaad sprake van strijd. Geldrop toonde goede inzet en sterk verdedigend geschut. PSV draaide op volle toeren en zette de ene sterke aanval na de andere op. Het was slechts een kwestie van tijd voordat het doelpuntenfestijn los zou barsten. Robin scoorde toch wel één van de mooiere doelpunten van deze dag, door na borstaanname de bal meteen scherp op de slof te nemen. Een paar minuten later was de van links opkomende Ruud tweemaal succesvol; eerst met een afstandsschot en vervolgens met een slimme intikker. Nog voor rust stond het 5-0 op het scorebord, waarbij wederom Robin en Cody verzilverd hadden.
    Na rust waren onze jongens nog gretiger om de netten te vinden. Binnen enkele minuten stond het al 7-0 door een schitterend afstandsschot van Jordan en een goal van Cody na mooi samenspel met Hus en Roland. Geldrop gaf echter niet op. Waar ze voor rust nauwelijks tot aanvallen kwamen, moest Pepijn nu een paar keer handelend optreden om zijn goal schoon te houden. Ook verdedigend probeerden de tegenstanders, onder niet aflatende aanvoering van de lange centrale verdediger, stand te houden. Maar de voorhoede van PSV was niet te stuiten. De laatste vijf doelpunten kwamen op wisselende wijze tot stand; door flitsend samenspel, solistische acties en sterk van afstand.
    De balans: een sportief spelend Geldrop tegen een met gemak zegevierend PSV.