2-4
14 maart, 00:00
Sarto O15  logo

PSV nam het op tegen een ouder jeugdelftal van Sarto. Vooraf was duidelijk dat het fysieke verschil een doorslaggevende factor zou gaan worden. Reeds na drie minuten kwamen de bezoekers op voorsprong na een snelle uitval. PSV herpakte zich daarna en had het beste van het spel. Desondanks liepen de bezoekers uit naar een 0-3 voorsprong wederom via twee snelle uitvallen. PSV kon in de 18e minuut iets terugdoen via Heritier 1-3. Vlak voor rust bouwden de bezoekers de voorsprong verder uit nadat een afstandsschot van richting was veranderd. Met een 1-4 stand ging beide teams de rust in.

In de tweede helft gingen de bezoekers eerder druk zetten waardoor PSV nauwelijks in staat was om gevaarlijk te worden. Ook de bezoekers creëerden echter nauwelijks kansen. Enkele afstandsschoten werden door Peter goed gepareerd. Vijf minuten voor tijd zette Niek nog de 2-4 op het scorebord. Eén minuut later kwam een mooi schot van Jur tegen de lat en de paal maar de bal werd tijdig uit de doelmond weggehaald. Met een 2-4 eindstand zochten beide teams de kleedkamers weer op.

Al met al een nuttige oefenwedstrijd tegen een fysiek veel sterkere tegenstander.

Strijbosch, Cox (Antonisse), J. Munsters, Matuta La Nkenda Nosa (Lonwijk), Van der Burgt, Tielemans (Matuta La Nkenda Nosa), N. Munsters, Verschut (Nassoh), Bora Deyonge (Verschut), Clabbers.