1-6
12 maart, 00:00
Unitas '59 E1 logo
PSV E2 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd. De eerste goede mogelijkheid was gelijk raak. Mathijs kon Damian vrij voor de keeper in stelling brengen met een prachtige pass. Damian kon van dichtbij eenvoudig afwerken. 10 minuten later kon Mees een treffer noteren uit een hoekschop van Jochem. Een paar minuten later trof Jochem het doel uit een prachtige vrije trap van grote afstand. Kort daarop was het Thijs die op volle snelheid hard op doel schot. Die bal ging er snoeihard in. Vlak voor de pauze ging Mathijs alleen op avontuur en maakte ook een mooie treffer met een hard schot.

Na de rust liep het minder en waren we slordig met het inspelen van de bal. Na een fout van onze defensie kwam de spits van Unitas oog in oog met onze keeper en wist de bal langs de keeper te plaatsen. Het laatste doelpunt was weer voor PSV. Mathijs zette een lange dribbel in en wist net zoals het eerste doelpunt Damian weer in stelling te brengen die trefzeker was.

We hebben de 2e helft 1-1 gespeeld en dat had van onze zijde beter gekund. Een aantal spelers zaten met hun gedachten al bij het toernooi van sc Heerenveen wat na deze wedstrijd op het programma stond. Al met al een terechte uitslag en een verdiende overwinning van PSV.

0-1 Damian Timan (6)
    0-2 Mees Kreekels (16)
    0-3 Jochem van Dijk (19)
    0-4 Thijs Martens (21)
    0-5 Mathijs Bel (23)