Ook weer dubbele cijfers tegen Brabantia F1

De F2 heeft vandaag met 10-0 de F1 van Brabantia aan de zegekar gebonden!
    Opstelling F2 vandaag:
    Peter, Mo I, Jur, Luuk, Bram, Rafik, D’Leanu en Jaydee.

Na een minuut of drie aftasten van de tegenstanders, werd in de vierde minuut al de 1-0 gescoord door Mo I. Na die vier minuten werd er volgens afspraak met trainer Rick, goed gecombineerd door de jongens en het veld werd goed benut; bij eigen balbezit werd het speelveld mooi breed gehouden en bij “dreiging “van de tegenstander, juist weer mooi klein.
    Een sporadisch misstapje aan onze kant ( eerder afspelen naar een vrijstaande medespeler i.p.v. zelf de drukte in te gaan ), leidde niet tot al te veel problemen voor de verdediging die goed wist te corrigeren.
    Al met al leidde het samenspel tot een paar hele mooie doelpunten voor PSV en weinig balbezit voor de voorhoede van Brabantia.
    Ruststand: 5-0

Na de rust was er wederom het meeste balbezit voor PSV. De tweede helft speelde zich dan ook hoofdzakelijk op de helft van Brabantia af.
    Hoewel Brabantia toch goed probeerde mee te doen, leidde dit niet tot balbezit en/of goals aan de kant van onze keeper Peter.
    Onze jongens bleven het net van de tegenstander vinden en al gauw was het 8-0.
    Na een invalbeurt voor Luuk, kon verdediger Bram een keer mee voorin spelen, wat zelfs resulteerde in een mooi doelpunt met links! 9-0 Dus.
    De 10-0 werd ook nog even mooi over de keeper van Brabantia “gestift”, dus de dubbele cijfers zijn dan ook zeer terecht verdiend!

Na afloop was trainer Rick erg tevreden over de jongens en het spel dat zij gespeeld hadden.