2-3
9 april, 00:00
FC Utrecht B1 logo
PSV B1 logo

Vanaf de aftrap wilden we direct druk zetten op de helft van de tegenstander maar in de eerste minuut van de wedstrijd kregen we een doelpunt tegen 1-0 dit gebeurden op een ongelukkige terug speelbal van onze achterhoede waarna de keeper een overtreding nodig had om de scoorings kans van Utrecht tegen te houden, maar na 7 minuten scoorde Thomas Horsten weer uit een afstand schot 1-1we hadden het betere van het spel dat resulteerden ook na 22 minuten op een 1-2 voorsprong door Albian Muzaqi op een assist van Moussa Sanoh
    In de tweede helft zetten we het spel voort zoals we in de eerste gestopt waren in de 41 minuut scoorden we 1-3 weer door een assist van Moussa Sanoh en afgemaakt door Albian Muzaqi omdat Utrecht moest komen kregen we meer kansen, maar na 73 minuten was er een communicatie fout in onze achterhoeden en de keeper zodat we een eigendoelpunt maakten 2-3 Utrecht ging er nog in geloven om minimaal een punt in Utrecht te houden maar dit gebeurden niet zodat we wonnen met 2-3